Sani mai mari natural

Sani mai mari natural

Sâni medii? Sâni mici?

De multe ori contează și aspectul fizic, dar nu neaparat! Nu doar sânii mari atrag atenția iar preferințele bărbatilor sunt diferite.Cei care nu își doresc copii preferă femeile cu sânii mici, în schimb cei care caută afecțiune și tânjesc după protecție sunt atrași de femeile cu sânii mari.

Insă, e bine de știut că rămâne primul lucru la care bărbații recunosc că se uită.

Sânii atrăgători, mari și fermi sunt visul oricarei femei deoarece simbolizează proprietățile feminității. Aspectul fizic al unei femei îi afectează în primul rând încrederea în sine dar și pozitia ei în societate.

Îți poți îmbunătăți forma și dimensiunea sânilor cu ajutorul tehnicilor chirurgicale moderne dar totodata poți folosi și principii non-invazive pentru a ajunge la rezultate apropiate. Dacă ai timp, hai să îți arătăm modalități de a-ți mări sânii în mod natural.

Sâni mai mari în mod natural, de acasă

Există și modalități naturale de a îți mări sânii

Incearcă metodele naturale de mărire a sânilor începând chiar de azi, cu exerciții fizice, masaj și o dietă speciala.

MASAJUL - Masajul frecvent și regulat al sânilor are un efect exceptional deoarece îmbunătățește circulația în acea zonă, iar folosirea anumitor uleiuri oferă pielii ingredientele necesare creșterii și menținerii lor.

Masarea sâniilor folosind ulei din germeni de grâu oferă beneficii excelente și este considerată modalitatea ideală de a-ți mări sânii în mod natural, de acasă. Uleiul de germeni de grâu conține vitamina E, super valoroasă, care are un efect pozitiv asupra îmbunătățirii circulației sângelui la nivel periferic și totodată promovează creșterea sânilor.

Mai jos găsești uleiul de germeni de grâu pe care noi l-am testat și îl comercializăm:


Sâni mai mari în mod natural, de acasă


TRIFOIUL ROȘU - Pe lângă masaj, consumă zilnic 1 cană de ceai de trifoi roșu. Conține ingrediente foarte nutritive care stimulează creșterea sânilor. Trifoi roșu conţine izoflavone cu acţiune estrogenică și fitosteroli pentru stimulare hormonală a creșterii sânilor, cumarine pentru fluidizarea sângelui, îmbunătățiind semnificativ circulația periferică dar și elemente nutritive vitale pentru piele ca vitamina A, E, C, B2, B3, calciu, crom, magneziu și potasiu.

Consumul zilnic de ceai de trifoi roșu îți va aduce rezultate remarcabile atât sânilor cât și intreg organismului.

Trifoi


Mărirea sânilor natural

Dacă nu ești un fan al ceaiurilor, de mai jos poți cumpăra plantă uscată și mărunțita de trifoi roșu capsulată:


Pompa de vacuum pentru mărire sâni

Poți ajuta într-un mod accelerat creșterea circulației periferice la nivelul sânilor folosind pompa de vaccum specială pentru sâni, care mărește circulația sanguină la nivelul acestora, creează un flux mărit local și forțează mărirea volumului sânilor prin depresiune locală.

Exersând zilnic sânii vor crește vizibil în volum. Poți crește treptat nivelul de intensitate, de la o zi la alta, astfel încât această tehnică să nu fie deranjantă. Practicând nivele de depresiune crescânde, pentru perioade scurte și repetate, poți ajunge mai rapid la rezultatele dorite.

Este indicat ca exercițiile de vaccumare ale sânilor să fie făcute după masarea lor cu ulei de germeni de grâu.

Cele mai eficiente metode de a mări sânii în mod natural

Dacă nu ești mulțumită de dimensiunea sânilor tăi, iată că există multe modalități care te ajută să îți mărești sânii fără efecte secundare. Acestea sunt o alternativă în schimbul intervenției chirurgicale.

Mărirea sânilor natural

FENICOLUL - Extractul de fructe de fenicol este cel mai recomandat în creșterea țesuturilor mamare datorită efectului estrogenic, promovând creșterea sânilor fără efecte secundare asupra organismului. Destul de ușor de preparat, fructele de fenicul se macină, se lasă la macerat în ulei timp de 10 zile, după care se aplică local pe toată suprafața sânilor.


Poți cumpăra crema cu extract fructe fenicol de mai jos:

Secretele care te vor ajuta să ai sânii mai mari

SPORTUL - Nu în ultimul rând, pentru a obține rezultatele dorite, sportul este o modalitate ideală de a-ți mări sânii în mod natural.

  • Exercițiile fizice sunt o opțiune excelentă pentru corectarea dezechilibrelor homonale și amplificarea fluxului sanguin la nivel periferic.
  • Exercițiile fizice contribuie la mărirea vizuală a sânilor, te va face să arăți mai bine, mai frumoasă, iar sânii tăi vor ieși în prim plan.

Sfaturi pentru sâni seducatori

Sfaturi pentru sâni seducatori

Dacă nu ești mulțumită de dimensiunea sânilor tăi, iată că există multe modalități care te ajută să îți mărești sânii fără efecte secundare. Acestea sunt o alternativă în schimbul intervenției chirurgicale. Fii perseverentă, optimistă și începe chiar de azi. Vei vedea rezultate spectaculoase în scurt timp.

Ti-a placut articolul?
Distribuie articolul:   

Cele mai apreciate articole

discretion
Discretie

ambalare si livrare discreta

free-shipping
Livrare gratuita

pentru comenzi incepand cu 300 Lei

return-products
Retur garantat

15 de zile drept de retur

customer-support
Suport Clienti

intre orele 10.00 - 16.00

product-warnity
Garantie Produse

pana la 2 ani, in functie de produs

online-payment
Plata online

plata securizata cu cardul

chat-side-menu
logo-zavora
Hei! Te pot ajuta cu ceva?
chat-side-menu-close