Pilula de a doua zi Escapelle 1,5 mg 1 comprimat

59.99 LEI

Pilula de a doua zi Escapelle 1,5 mg 1 comprimat

Opinia clientilor:
Cod produs: #GR-ESC-15M

Promisiunea noastra

  • Livrare gratuita comenzi peste 300 Lei
  • Ambalare si livrare discreta
  • Livrare 1-3 zile lucratoare
  • Returnare produse in 15 zile
  • Garantie 2 ani

Escapelle este un contraceptiv de urgentă

care poate fi utilizat în termen de 72 ore (3 zile) după uncontact sexual neprotejat sau de la eşuarea metodei contraceptive utilizate de dumneavoastră.Escapelle conţine o substanţă activă sintetică de tip hormonal, denumită levonorgestrel.

Previne sarcina în 99% din cazuri, dacă îl luaţi în primele 72 ore după ce a avut loc un contact sexualneprotejat. Nu va preveni sarcina de fiecare dată şi este mult mai eficient cu cât este luat mai repededupă contactul sexual neprotejat. Este mai bine să îl luaţi în decurs de 12 ore decât să amânaţi până îna treia zi.

Se consideră că Escapelle acţionează astfel:
  • împiedică ovarele dumneavoastră să elibereze un ovul
  • împiedică fertilizarea cu spermă a ovulului deja eliberat.

Escapelle poate preveni să rămâneţi însărcinată doar dacă este administrat în decurs de 72 de ore dupăun contact sexual neprotejat.Nu are efect dacă sunteţi deja gravidă.Dacă aveţi contact sexual neprotejat după administrarea Escapelle, acesta nu vă împiedică să rămâneţigravidă.Utilizarea Escapelle nu este indicată înainte de prima sângerare menstruală (menarhă).

Nu luaţi Escapelle
  • dacă sunteţi alergică la levonorgestrel sau la oricare dintre celelalte componente ale acestuimedicament
Sarcina

Nu trebuie să luaţi acest medicament dacă sunteţi deja gravidă.Dacă rămâneţi gravidă chiar şi după ce aţi luat acest medicament, este foarte important să vă adresaţimedicului dumneavoastră. Nu există dovezi că Escapelle va dăuna copilului ce se dezvoltă în uteruldumneavoastră, dacă utilizaţi Escapelle aşa cum este prescris. Cu toate acestea, mediculdumneavoastră poate va dori să verifice dacă acea sarcină este extrauterină (în care copilul se dezvoltă undeva în afara uterului). Această atenţionare este deosebit de importantă dacă aveţi o durere abdominală severă după ce aţi luat Escapelle sau dacă aţi mai avut anterior o sarcină extrauterină, intervenţie chirurgicală la nivelul trompelor uterine sau boală inflamatorie pelvină.

Alăptarea

Cantităţi foarte mici din substanţa activă a acestui medicament pot apărea în laptele matern. Se consideră că aceste cantităţi nu sunt dăunătoare copilului, însă pentru mai multă siguranţă, puteţi lua comprimatul imediat după ce alăptaţi şi să evitaţi apoi alăptarea pentru cel puţin 8 ore după ce aţi luat comprimatul. În acest fel, luaţi comprimatul cu mult înainte de următoarea masă şi reduceţi cantitatea de substanţă activă pe care copilul dumneavoastră ar putea să o preia din laptele matern.

Fertilitatea

Escapelle creşte posibilitatea dereglărilor de ciclu menstrual, care pot determina, uneori, apariţiaovulaţiei mai devreme sau mai târziu. Aceste schimbări pot determina modificarea perioadei fertile; cutoate acestea, nu există date pe termen lung cu privire la fertilitate.

Escapelle conţine lactoză. În caz de intoleranţă la zahărul din lapte (lactoza) trebuie să ţineţi cont că fiecare comprimatEscapelle conţine şi lactoză monohidrat 142,5 mg.

Luați comprimatul cât mai curând posibil, de preferat în primele 12 ore, dar nu mai târziu de 72 ore (3 zile) după ce ați avut contact sexual neprotejat.
Nu amânați administrarea comprimatului. Cu cât mai devreme luați comprimatul după contactul sexual neprotejat, cu atât acesta acționează mai bine. Comprimatul vă ajută să nu rămâneți gravidă numai dacă îl luați înintervalul de 72 ore după contactul sexual neprotejat.

Ce trebuie să faceţi dacă vă este rău (vărsături). Dacă vă este rău (vărsături) în primele trei ore după administrarea comprimatului, trebuie să luaţi imediat alt comprimat. Trebuie să contactaţi imediat farmacistul pentru un alt comprimat.

Următorul ciclu menstrual după ce aţi luat Escapelle: După utilizarea Escapelle, ciclul dumneavoastră este de obicei normal şi va începe în ziua obişnuită; cu toate acestea, uneori va fi cu câteva zile mai devreme sau mai târziu. Dacă ciclul dumneavoastră întârzie cu mai mult de 5 zile faţă de data prevăzută, apare o sângerare „anormală” în această perioadă sau credeţi că aţi putea fi gravidă, trebuie să faceţi un test de sarcină pentru a vedea dacă sunteţi gravidă.

Producător: GEDEON RICHTER

Jucarii erotice

Lenjerii erotice

wl-rem
Body sexy negru Obsessive 853
pvVezi produsul
-15%
wl-rem
Masca sexy pentru ochi neagra
pvVezi produsul
-20%
wl-rem
Masca fata eleganta neagra
pvVezi produsul
wl-rem
Body sexy alb Obsessive 860
pvVezi produsul
-7%
wl-rem
Manusi din latex negru

Manusi din latex negru

159.99 LEI
148.79 LEI
pvVezi produsul
wl-rem
Body sexy rosu Obsessive 821
pvVezi produsul
-13%
wl-rem
Manusi lungi din latex negru
pvVezi produsul

Accesorii erotice

discretion
Discretie

ambalare si livrare discreta

free-shipping
Livrare gratuita

pentru comenzi incepand cu 300 Lei

return-products
Retur garantat

15 de zile drept de retur

customer-support
Suport Clienti

intre orele 10.00 - 16.00

product-warnity
Garantie Produse

pana la 2 ani, in functie de produs

online-payment
Plata online

plata securizata cu cardul

chat-side-menu
logo-zavora
Hei! Te pot ajuta cu ceva?
chat-side-menu-close